navigation-menu
Prisma

Huisartsen direct toegang tot een kennisnetwerk van medisch specialisten.

Prisma geeft alle huisartsen in de Regionale Huisartsenorganisatie direct toegang tot een landelijk, multidisciplinair netwerk van medisch specialisten. Door een meedenkconsult te plaatsen of de kennisbank te raadplegen, behandelen huisartsen patiënten vaker zelf. Overleg in Prisma leidt tot gericht vervolg­on­der­zoek en zo nodig tot een goed onderbouwde verwijzing. Meer weten?

In deze regio’s is Prisma actief

ICT Health
Wcms Logo
Logo
Mednic Logo KURZE Unterzeile 300dpi 2017
Techround
Presse Portal Logo

Complementair aan andere tools

Veel Regionale Huisartsenorganisaties werken in zorgketens en gebruiken al teleconsultatietools. Dit is geen enkel probleem. Prisma is complementair aan andere tools en wordt regulier naast verschillende diensten ingezet. Meer weten?

Multidisciplinair & interactief

Prisma’s multidisciplinaire teams bekijken een consult altijd vanuit meerdere invalshoeken. De interacties tussen de specialisten en huisartsen zijn actief en zorgen vaak voor nieuwe inzichten.

Kennisbank

Deelnemers leren van ieder meedenkconsult. Door het toenemend aantal consulten in de kennisbank (7.000+) blijft de waarde van Prisma groeien. 

Landelijk netwerk

Snel assistentie van een expert uit een andere regio. Breed samenwerken heeft voordelen: objectieve teams en toegang tot superspecialisten en best practises uit heel Nederland.

Volledig vergoed

Over kosten hoeft de Regionale Huisartsenorganisatie zich niet druk te maken. Menzis en CZ zijn partners van Prisma en zij vergoeden de abonnementen van huisartsen dan ook volledig.

Snelle implementatie

Prisma is eenvoudig te implementeren. Prisma verzorgt dit proces en neemt de Regionale Huisartsenorganisatie zoveel mogelijk werk uit handen. Door een helder stappenplan is Prisma doorgaans binnen 3 maanden na kennismaking geïmplementeerd.

Quote mirjam
“[Example: Wij hebben voor Prisma gekozen om xx en xx en zijn in hele korte tijd op & running.….]”
Manager RGPO

Prisma en Siilo.

Prisma is onderdeel van Siilo Messenger, een app ontwikkeld door en voor zorgverleners. Prisma is gebruiksvriendelijk, voldoet aan alle privacy & security normen en biedt zorgspecifieke opties die kennisdelen faciliteren.

Bezoek de huisartsen pagina 

Ben jij een huisarts en heb je interesse in Prisma? Bezoek dan de huisartsen pagina.

Nieuws

‘With the knowledge base, I can reassure patients immediately’

Per saperne di più

‘If I want different disciplines to watch along, Prisma is very suitable’

Per saperne di più

‘Prisma gives me ideas or confirms my train of thought’

Per saperne di più