navigation-menu
Novità e aggiornamenti

Siilo denkt aan jullie, onze Healthcare Heroes!


Hier delen wij graag onze nieuwe kennis, inzichten en ervaringen van zorgverleners. We staan dagelijks in contact met de mensen in de zorg, waaronder verpleegkundigen, thuiszorgers, huisartsen, specialisten en apothekers. En doorgaans spreken we samen over mooie ontwikkelingen.

Toch moet ons iets van het hart. Want we zien ook dat de crisiszorg wordt opgeschaald, de reguliere zorg wordt uitgesteld en dat huisartsen overstroomd raken met zorgvragen die anders door de brede zorglinie worden gedragen. En waar het in deze groeiende crisis steeds meer aan ontbreekt is begrip en de bereidwilligheid om als samenleving verantwoordelijkheid te nemen voor ons collectieve welzijn. Iedereen is covidmoe, natuurlijk zijn we dat, maar met daaraan toegeven stoppen we de ellende niet. Sterker nog, die maken we zo alleen maar erger.

Dus voor alle zorgverleners: Ja, we weten hoe hoog jullie werkdruk is. We voelen met jullie mee en denken aan jullie. We doen er alles aan om de zorgcoördinatie zoveel mogelijk te ondersteunen. Ook voor alle zorgverleners die juist nu op Siilo komen, in Nederland én Europa.

Daarnaast mijden wij ons kantoor, zeggen we onze sociale bijeenkomsten af en gaan we niet zonder bescherming met het OV of naar publieke ruimtes.

Wij houden vol, zodat jullie vol kunnen houden. En we kunnen dit niet vaak genoeg herhalen: jullie zijn de sterkste schakel in een keten die zijn zwaarste beproeving sinds tijden beleeft. Hartelijk dank, duizend maal dank!

Team Siilo